Acasă Local Dolj Cod Galben de ceaţă în Dolj

Cod Galben de ceaţă în Dolj

-

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineaţa o atenţionare de Cod Galben de ceaţă pentru judeţul Dolj şi una de precipitaţii şi polei pentru judeţul Harghita, valabile în următoarele ore.
Potrivit meteorologilor, până la ora 11.00, în judeţul Dolj se va semnala ceaţă, fenomen care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.
De asemenea, până la ora 10:00, în zona de munte a judeţului Harghita se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ploaie, care vor favoriza depunerile de polei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.