18.1 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiovean cercetat pentru trei infracțiuni la regimul rutier

Craiovean cercetat pentru trei infracțiuni la regimul rutier

-

O patrulă de siguranță publică de la Secția 4 Poliție efectuând, ieri, serviciul de patrulare pe Aleea 4 Șimnic, au depistat în trafic un moped ce nu avea montată plăcuță de înregistrare/înmatriculare, fapt pentru care au procedat la oprirea acestuia, stabilind că este condus de B. Ion, 50 de ani, din Craiova, care emana un miros puternic de alcool.
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 0,94 mg/l, iar în urma verificării în bazele de date a reieșit că acesta nu figura cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, totodată a declarat faptul că mopedul nu este înregistrat/înmatriculat.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.