Acasă Local Dolj Craiova: Tamponare pe Calea Bucureşti (GALERIE FOTO)

Craiova: Tamponare pe Calea Bucureşti (GALERIE FOTO)

-

O tamponare în care au fost implicate două autoturisme s-a produs, în urmă cu puţin timp, pe strada Calea Bucureşti din Craiova. Potrivit IPJ Dolj, autoturismele implicate mergeau în acelaşi sens în momentul producerii coliziunii, iar după ce s-au ciocnit au ajuns în spaţiul dintre şinele de tramvai. Şoferiţa uneia dintre maşini a fost urcată într-o ambulanţă sosită la faţa locului şi a primit îngrijiri medicale deoarece acuza ameţeli. Şoferul celuilalt autoturism a scăpat teafăr. Un tramvai a fost oprit pentru câteva minute pentru ca poliţiştii sosiţi la faţa locului să facă măsurători.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se închide fabrica de confecţii Modexim. Şansele de redresare sunt minime

Aproape 300 de angajaţi ai uneia dintre cele mai mari fabrici de confecţii din Craiova sunt concediaţi colectiv. Decizia că fabrica se închide a fost anunţată angajaţilor în ultimul moment. Marţi s-au purtat negocieri pentru redresarea situaţiei şi pentru încercarea salvării fabricii. Conducerea fabricii susţine că majorarea repetată a salariului minim şi creşterea costurilor cu utilităţile au condus la declinul fabricii din domeniul confecţiilor.

Horoscop

Berbec Luaţi o hotărâre care vă determină să vă schimbaţi programul. O persoană apropiată v-ar putea solicita sprijinul într-o chestiune de sănătate....