22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Dolj: Tânăr din Maglavit, arestat pentru mai multe furturi comise în decembrie...

Dolj: Tânăr din Maglavit, arestat pentru mai multe furturi comise în decembrie şi ianuarie

-

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Calafat au definitivat cercetările în mai multe dosare penale referitoare la comiterea de infracțiuni de furt din locuințe în zona Maglavit, în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018.
Din probele existente la dosare, a reieșit faptul că autorul faptelor respective este Menix D, de 24 ani, din Maglavit, iar în urma administrării materialului probator, Judecătoria Calafat a emis mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a respectivului, precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.