17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinut pentru tentativă de omor după ce şi-a lovit mama cu securea

Dolj: Reţinut pentru tentativă de omor după ce şi-a lovit mama cu securea

Un bărbat, de 34 de ani, din comuna Terpeziţa, a fost reţinut pentru tentativă de omor, după ce şi-a lovit mama în cap cu o secure.
Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în data de 24 ianuarie 2018, în urma unui complex de activități investigativ-operative efectuat de colectivul din cadrul Serviciului de Investigații Criminale constituit în cauză, cu sprijinul polițiștilor Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț, Postului de poliție Șimnicu de Sus și Brigăzii de Operațiuni Speciale Craiova, a fost depistat autorul infracțiunii de tentativă de omor săvârșită în ziua de 22 ianuarie 2018, când Marioara D, de 54 de ani, din comuna Terpezița, județul Dolj, a fost victima unei agresiuni săvârșite de către fiul acesteia, Iulian F, 35 de ani, prin lovire cu un obiect tăietor (secure) în zona capului.
Bărbatul s-a sustras de la cercetări, a fugit de la domiciliu, iar în cursul zilei de ieri a fost localizat, identificat și prins în comuna Șimnicu de Sus, sat Albești, jud. Dolj.
În urma continuării cercetărilor și administrării întregului probatoriu în cauză a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Iulian F. pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, raportată la infracțiunea de violență în familie.
Bărbatul a fost introdus pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii reținute în sarcina sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS