Acasă Local Dolj Craiova: "Ursul păcălit de vulpe" și "Prietenii Motanului Încălțat", în weekend la...

Craiova: „Ursul păcălit de vulpe” și „Prietenii Motanului Încălțat”, în weekend la Teatrul Colibri

-

Teatrul Colibri din Craiova va găzdui sâmbătă, 27 ianuarie 2018, de la ora 18:00 spectacolul Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, scenariul, regia şi scenografia de Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru. În distribuție: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

Duminică, 28 ianuarie 2018, la ora 11:00 craiovenii îi pot cunoaşte pe Prietenii Motanului Încălțat, în spectacolul cu scenariul şi regia semnate de actriţa Iulia Cârstea. Alături de colegii de scenă Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţul unui bilet este de 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Teatrul Colibri le reaminteşte spectatorilor că după ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.