7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Polițiști din cadrul Secţiei 5 Craiova în timp ce executau, azi noapte, serviciul de patrulare pe bulevardul Dacia, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa cu luminile de întâlnire stinse. A fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana lui M. Darius, de 24 ani, din comuna Coțofenii din Față , judeţul Dolj, şi întrucât acesta emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Persoana în cauză a fost condusă la Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat, ieri, pe DN 55, în localitatea Secui, pe C. PETRE , de 47 ani, din comuna Daneți, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, concentrație rezultată în urma testării cu aparatul alcooltest.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Segarcea l-au depistat pe A. Vasile, de 48 de ani, din oraşul Segarcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din localitate, având o alcoolemie de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spitalul Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS