24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Focuri de armă executate de polițiști pentru prinderea unor hoți în flagrant

Craiova: Focuri de armă executate de polițiști pentru prinderea unor hoți în flagrant

Poliţiştii craioveni au fost nevoiţi să folosească focuri de armă pentru prinderea unor tineri care au pătruns într-un magazin în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Astfell, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în noaptea de 20/21.01.2018, în jurul orei 01: 20, poliţiştii au fost sesizați la numărul 112, că mai multe persoane încearcă să pătrundă în incinta unui magazin situat pe strada Constantin Argetoianu.
Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Craiova s-au deplasat de urgență la locația indicată, unde au observat un tânăr, care, la vederea echipajului de poliție, a încercat să părăsească zona în fugă, fapt pentru care unul dintre polițiști a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 500 m și, deoarece tânărul nu s-a supus somațiilor legale, agentul a folosit armamentul din dotare, executând 3 focuri de armă în plan vertical.
Persoana a fost prinsă și imobilizată, fiind identificat în persoana lui Bobi R., persoană care nu deține acte de identitate.
În același timp, cel de-al doilea polițișt din cadrul patrulei a prins în flagrant în incinta unui magazin, de pe strada Constantin Argetoianu, pe minorii Ș. C., de 16 ani, M. A., de 12 ani, N. E., de 13 ani și A. G., de 13 ani, toți din municipiul Craiova, care sustrăseseră din magazin suma de 47 lei monedă divizionară și mai multe pachete de țigări.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cu ocazia folosirii armamentului din dotare nu au fost înregistrate victime sau alte pagube materiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS