11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Neacordarea de prioritate de trecere a pietonilor a lăsat fără permis 21 de şoferi

Craiova: Neacordarea de prioritate de trecere a pietonilor a lăsat fără permis 21 de şoferi

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat și executat, în cursul zilei de ieri, o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de neacordarea priorității de trecere pietonilor care traversează strada regulamentar pe marcajul pietonal, de către conducătorii auto.
În această activitate au fost implicați 15 polițiști rutieri, care au constatat nu mai puțin de 64 de abateri de natură contravențională, din care 21 constând în neacordarea de prioritate pietonilor de către conducătorii auto, valoarea totală a sancțiunilor aplicate ridicându-se la suma de 21.315 de lei.
Totodată, polițiștii rutieri au reținut 25 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au retras 2 certificate de înmatriculare din cauza defecțiunilor tehnice constatate la autovehiculele oprite în trafic.

Polițiștii de ordine publică de la secția din Craiovița Nouă își aduc aportul la prevenirea accidentelor rutiere pe raza de competență
Poliţiști din cadrul Secţiei 5 – formaţiunea Ordine Publică au organizat, ieri, o acţiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la regimul circulației pe drumurile publice, precum și pentru creșterea prezenței polițienești pe străzile din zona de competență în scopul diminuării riscului accidentogen.
La acțiune au participat 6 polițiști, care au constatat 11 abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare totală de 4770 de lei.
Cu aceeași ocazie, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS