Anchetatorii au susținut că aparatul radar a înregistrat cum bărbatul a accelerat încontinuu până când l-a lovit pe agentul Serviciului Rutier (Foto: Arhiva GdS)

Polițiști din cadrul Biroului Rutier au desfăşurat, ieri, în municipiul Craiova o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză. La această activitate au participat 15 polițiști care au aplicat un total de 78 sancțiuni contravenționale, dintre care 52 pentru viteză și 26 pentru constatarea unor alte abateri. Valoarea sancțiunilor aplicate de oamenii legii este de 24.685 de lei. De asemenea, polițiștii au reţinut 4 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare. A. Iulian, de 29 de ani, din comuna Morunglav, judeţul Olt, a condus un autoturism, pe Calea Bucureşti, din Craiova, având o viteză de 119 km/h.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.