8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască doi agenți de poliție; Bărbatul a fost reţinut

Dolj: Prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască doi agenți de poliție; Bărbatul a fost reţinut

Ofiţerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj au realizat, ieri, prinderea în flagrant a unui bărbat de 46 ani, cu ocazia oferirii sumei de 350 lei către doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul Politiei Rutiere.
Cel în cauză a oferit banii pentru a nu fi sancţionat contravenţional şi a nu i se reţine permisul de conducere auto întrucât, a fost depistat conducând un autoturism cu viteza de 86 km/oră iar, ca urmare a testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit o concentraţie de 0,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii au refuzat categoric oferta și au sesizat D.G.A. – S.J.A. Dolj, care împreună cu procurorul de caz a procedat la constatarea infracţiunii flagrante, imediat după ce făptuitorul, în biroul agenţilor de poliţie, le-a oferit suma de bani menționată.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS