Acasă Local Dolj Craiova: Târgul de Turism al Olteniei se va desfăşura în perioada 9-11...

Craiova: Târgul de Turism al Olteniei se va desfăşura în perioada 9-11 martie 2018

-

Targul de Turism al Olteniei editia a III-a se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.
În momentul de fata gradul de ocupare a spatiului expozitional dedicat acestui eveniment este de 65 % .
Si-au anuntat intentia de a participa un numar de peste 100 de firme expozante si peste 600 de firme vizitatoare din domeniile: turism, hoteluri si pensiuni, restaurante,  baruri si cafenele, firme de catering, companii de transport auto si feroviar, companii aeriene, asociatii de turism, companii de asigurari.
Concomitent cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei se va desfăşura Horeca Expo Oltenia ed. II – expoziţie de echipamente pentru sectoarele horeca, panificatie si cofetarie.
Vizitatorii vor descoperi oferte early-booking, last minute, pachete turistice pentru litoralul românesc dar si pentru strainatate.
Se estimeaza un numar de 7000 de vizitatori, in crestere cu peste 30 % fata de editia anterioare.
Noutatea anului 2018 este charter-ul catre Antalya cu plecare din Craiova ce va fi operat de compania turcă Atlas Global cu o aeronavă Airbus 320. Agentiile de turism care vor fi prezente la targ au anuntat oferte speciale pe perioada targului pentru aceasta destinatie.
Nu vor lipsi prezentări de locaţii noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinaţii.
Târgul de Turism al Olteniei este organizat de către PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Consiliile Judeţene Dolj, Gorj, Vâlcea si Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

Legea referitoare la reducerea numărului de ore în învăţământ, promulgată de Iohannis

Numărul de ore alocat disciplinelor din planurile-cadru ale învățământului primar, gimnazial și liceal se va reduce. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, astăzi, Legea...

Foc de artificii cu măsuri sporite de siguranţă

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Olt vor efectua, în perioada 18 noiembrie 2019 – 6 ianuarie 2020, acţiuni şi controale,...