6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reţinut pentru tentativă de viol

Doljean reţinut pentru tentativă de viol

Ieri, în urma investigaţiilor efectuate cu privire la tentativa la viol săvârșită în ziua de 28 decembrie 2017, în jurul orei 20.30, când G. Elena, de 29 de ani, din municipiul Băilești, a sesizat organele de poliție din cadrul Poliției municipiului Băilești cu privire la faptul că, mergând pe strada Ardealul, din localitate, a fost acostată de un bărbat care se deplasa cu o bicicletă şi sub ameninţarea cuţitului, a încercat să întreţină raport sexual cu aceasta.
A fost identificat autorul, în persoana lui Ş. Cristinel, de 44 de ani, din municipiul Băileşti, cu antecedente penale, care a încercat să se sustragă cercetărilor.
În cursul aceleași zile, în jurul orei 6.00, în urma activităților operativ-informative specifice desfăşurate de polițiști, autorul a fost depistat pe DN 56, în timp ce se deplasa într-un taxi, încercând să părăsească ţara prin Punctul de Frontieră Calafat.
A fost pusă în mișcare acțiunea penala pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, inculpatul fiind reţinut pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în data de 05.01.2018 să fie prezentat Judecătoriei Băileşti cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS