5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O femeie cu simţ civic

Craiova: O femeie cu simţ civic

La sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova s-a prezentat, ieri, o Leonora Teicu, din municipiu, care a precizat faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a găsit o geantă de culoare neagră aşezată pe o bancă din apropierea unui imporatnt centru comercial din cartierul Rovine, situat în zona Gării Craiova.
Încercînd să afle identitatea persoanei care şi-a uitat sau pierdut bunul, craioveanca a deschis geanta respectivă, moment în care a observat că în interior se aflau suma de 2139 de lei, un telefon mobil marca Nokia  şi o carte de identitate aparţinând unei femei domiciliate în comuna Pleniţa, judeţul Dolj.
Nereuşind să ia legătura cu proprietara genţii, femeia de 44 de ani s-a deplasat la sediul S.R.P.T. Craiova pentru a preda bunul găsit pe stradă. Între timp, poliţiştii din cadrul S.R.P.T. Craiova au reuşit să identifice şi să ia legătura cu persoana vătămată, fiind vorba despre o femeie de 60 de ani din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, pe care au înştiinţat-o despre aspectele anterior menţionate, rugând-o să se prezinte la sediul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova .
Persoana vătămată s-a prezentat în scurt timp  s-a prezentat la sediul secţiei, iar în prezenţa ofiţerului de serviciu şi a şefului de post de la P. P.T.F Craiova – Călători, i-a fost restituită geanta cu bunurile existente, persoana vatamată declarând că în geantă se află toată suma de bani şi celelalte bunuri.
Şeful Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Craiova, comisar şef Laurenţiu Gulin a felicitat-o personal pe Leonora Teicu pentru gestul său, totodată oferindu-i o diplomă în semn de recunoştinţă pentru  promovarea valorilor morale şi pentru că a dat dovadă de spirit civic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS