Acasă Local Dolj Craiova: Furnizarea gazelor, întreruptă temporar pe mai multe străzi în data de...

Craiova: Furnizarea gazelor, întreruptă temporar pe mai multe străzi în data de 15 noiembrie

-

Distrigaz Sud Reţele anunţă sistarea alimentării cu gaze naturale, în data de 15 noiembrie 2017, la consumatorii casnici şi non-casnici de pe mai multe străzi din Craiova. Este vorba de bulevardul Carol I, strada Virgil Madgearu, Fraţii Goleşti, strada Fraţii Goleşti, strada Frânarului, strada I G Duca şi Bulevardul Dacia. Întreruperea va fi făcută între orele 11.30 şi 15.00 şi este necesară pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru judetul Dolj. Distrigaz le reaminteşte clienţilor că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.