Lucrători din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au identificat, ieri, autorul a patru infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale, comise prin efracție și pe timp de noapte, în perioada decembrie 2016 – septembrie 2017, în persoana lui V. Virgil, de 61 de ani, din comuna Diculești, județul Vâlcea.
Având în vedere probatoriul administrat în cauză de polițiști și analizat cu procurorul care supraveghează activitatea de cercetare penală, față de suspectul V. Virgil s-a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de furt calificat,  totodată fiind dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta.
Vâlceanul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.