6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpectacol de muzică și dansuri clasice în Gara Craiova

Spectacol de muzică și dansuri clasice în Gara Craiova


Un spectacol de muzică și dansuri clasice a avut loc, vineri, în Gara Craiova. Protagoniști au fost tineri interpreți și artiști craioveni. Totul s-a desfășurat în cadrul proiectului „Stimați călători, sosește STREETS!” , ediţia a II-a.
Acesta se desfășoară în perioada 18-24 septembrie îşi propune să schimbe atmosfera austeră din Gara Craiovei, să încurajeze actele cultural-artistice în acest spațiu, cu scopul de a crea un liant între cultură, tineri și călători. În felul acesta, Gara Craiova își poate îndeplini funcția ei importantă de comunicare, de această dată o comunicare culturală.
Obiectivele principale sunt exploatarea culturală a Gării Craiova în beneficiul tinerilor timp de o lună, creşterea cu 20% a interesului tinerilor pentru manifestări culturale timp de o lună şi dezvoltarea ofertei de activităţi, culturale şi artistice pentru 210 tineri timp de o săptămână.
Vineri a avut loc evenimentul ”Gara e CLASICĂ”. Vor urma alte două, în următoarele zile, denumite Gara e MODERNA, Gara e POPULARĂ.
Proiectul este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj și realizat în parteneriat cu Sucursala Regională C.F. Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS