24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Craiova: O femeie de 81 ani a fost găsită moartă în apartament. Bătrâna a suferit un infarct

UPDATE – Craiova: O femeie de 81 ani a fost găsită moartă în apartament. Bătrâna a suferit un infarct

UPDATE luni, ora 16.15 Medicii legişti au stabilit, astăzi, în urma efectuării necropsiei, că femeia de 81 de ani a decedat în urma unui infarct miocardic. În aceste condiţii, oamenii legii vor clasa acest dosar de moarte suspectă. De asemenea, medicii legisti au stabilit ca leziunile observate pe trupul femeii s-au putut produce prin lovire de corpuri dure si nu au legatura de cauzalitate cu decesul.

Duminică, ora 23:36: O femeie, în vârstă de 81 de ani, a fost găsită decedată astăzi, în apartamentul său din cartierul craiovean Brazda lui Novac. Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, la fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști însoțită de un procuror criminalist, care a stabilit că trupul neînsuflețit era în stare incipientă de putrefacție. De asemenea, pe corpul femeii au fost observate mai multe leziuni, motiv pentru care anchetatorii au solicitat efectuarea unei necropsii, pentru stabilirea cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS