Acasă Local Dolj Slujbă de sfințire la Centrul pentru copii "Anastasia" al Arhiepiscopiei Craiovei

Slujbă de sfințire la Centrul pentru copii „Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei

-

Centrul social de zi pentru copii dezavantajați social „Anastasia” al Arhiepiscopiei Craiovei a fost sfințit luni, 11 septembrie, de un sobor de preoți. Slujba de sfințire a avut loc cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei.  La eveniment au fost prezenți 20 de copii, alături de părinți și personalul centrului. „Nu întâmplător, am organizat acest eveniment la începutul noului an școlar. Ne rugăm pentru copii, să le dea Bunul Dumnezeu sănătate, ne dorim să le fie încununat efortul cu rezultate școlare bune și să avem parte doar de bucurii din partea lor”, a afirmat coordonatorul Centrului Monica Mohanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.