Lucrători ai Postului de Poliţie Perişor au fost sesizaţi, ieri, prin SNUAU 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DJ 552 A,  în afara localităţii, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor cercetări, a stabilit faptul că M. Cătălin, de 28 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 552 A, din direcţia Cioroiaşi către Perişor, în pantă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde s-a răsturnat. Din accident a rezultat vătămarea corporală  uşoară a conducătorului auto, fiind transportat la Spitalul nr. 1 Craiova pentru investigaţii suplimentare.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are permisul de conducere suspendat din data de 07.09.2017 pentru comiterea  infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.
Oamenii legii au întocmit dosar  penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere cu permis suspendat și vătămare corporală din culpă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.