17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prinşi după ce au furat un cărucior de copii dintr-o scară de bloc

Craiova: Prinşi după ce au furat un cărucior de copii dintr-o scară de bloc

O patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Frații Buzești” Craiova a observat vineri, în jurul orei 2.00, pe strada Elena Farago, din cartierul Craioviţa, din municipiul Craiova, doi bărbaţi care aveau asupra lor un cărucior de copii și manifestau un comportament suspect.
Jandarmii au procedat la oprirea, legitimarea și identificarea celor două persoane, stabilind că se numesc B. Alin Florin, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Botoșani, județul Suceava şi Ș. Cosmin, în vârstă de 16 ani, din localitatea Craiova, județul Dolj.
În urma discuţiilor purtate de către jandarmi cu cele două persoane, aceştia au recunoscut că au sustras căruciorul din scara blocului 135 B din cartierul Craioviţa, din municipiul Craiova, în vederea folosirii acestuia pentru depozitarea hranei pe care o procurau din diverse locuri.
Persoanele în cauză au fost conduse la Secţia 5 Poliţie Craiova pentru continuarea cercetărilor, făcându-se vinovaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
De asemenea, în data de 30.08.2017, în jurul orei 00.30, pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Craiova, o patrulă de jandarmi a depistat trei tineri minori care au sustras două biciclete pentru copii, aceștia declarând că le-au găsit în scara unui bloc.
Jandarmii au condus cei trei minori la Secţia 5 Poliţie Craiova, care, ulterior, au fost transportați la Centrul de Primire Minori, strada Rășinari, nr. 2, Craiova. Cele două biciclete au fost predate Secției 5 de Poliție Craiova pentru continuarea cercetărilor și identificare persoanelor de la care au fost sustrase aceste bunuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS