Craiova: Prins băut la volanUn echipaj de  siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul G.J.Mb. Craiova, aflați azi noapte în serviciul de patrulare cu autospeciala de serviciu, l-au oprit pentru control pe G. Jean, de 36 de ani, domiciliat în comuna Șimnicul de Sus, județul Dolj, care conducea un autoturism pe Bulevardul Dacia din localitate.

Întrucât conducătorul auto emana un miros puternic de alcool, acesta a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova în vederea testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, polițiștii Secției 4 l-au condus pe bărbat la U.P.U. Craiova unde, cu consimţământul prealabil al acestuia, i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 februarie 2019

Mehedinţi: Tânăr prins băut la volan

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat şi oprit ieri în trafic un bărbat de 28 ani, din municipiu, care a condus un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu sub influența ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 februarie 2019

Top