Un echipaj de  siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, împreună cu un jandarm din cadrul G.J.Mb. Craiova, aflați azi noapte în serviciul de patrulare cu autospeciala de serviciu, l-au oprit pentru control pe G. Jean, de 36 de ani, domiciliat în comuna Șimnicul de Sus, județul Dolj, care conducea un autoturism pe Bulevardul Dacia din localitate.
Întrucât conducătorul auto emana un miros puternic de alcool, acesta a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova în vederea testării cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, polițiștii Secției 4 l-au condus pe bărbat la U.P.U. Craiova unde, cu consimţământul prealabil al acestuia, i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.