16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Dolj: Dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului

Lucrătorii Poliţiei oraş Bechet au fost sesizați, azi dimineaţă, prin SNUAU 112 de Tătaru Viorel-Dumitru, de 34 ani, din comuna Corlăţel, judeţul Mehedinți, cu privire la faptul că pe DN55 pe raza comunei Ostroveni, judeţul Dolj, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv faptul că în jurul orelor 05:15, P. Adrian, de 25 de ani, din comuna Sadova, judeţul Dolj, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, pe DN55, din direcţia Bechet către Craiova, pe raza comunemi Ostroveni nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul marca Dacia cu numărul de înmatriculare MH.03.GHP, condus de T. Nicolae, de 43 de ani, din comuna Corlăţel, Mehedinţi, care circula în faţa sa în aceeaşi direcţie de mers, ocazie cu care l-a acroşat în partea din spate, provocându-i diverse avarii.
Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, pentru T. Nicolae a rezultat o valoare negativă, iar pentru P. Adrian a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză, cu consimţământul său, a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost recoltate  probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii doljeni au întocmit în cauză un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS