Acasă Local Dolj Craiova: Controale ale poliţiştilor locali în zone unde se aruncă deşeuri pe...

Craiova: Controale ale poliţiştilor locali în zone unde se aruncă deşeuri pe domeniul public

-

Polițiștii locali au efectuat mai multe controale, în urma sesizărilor cetăţenilor cu privire la faptul că în mai multe zone periferice ale municipiului Craiova se depozitează gunoi menajer și moluz provenit din construcții, cu scopul depistării, identificării și sancționării persoanelor care nu respectă prevederile legale și depozitează deșeurile pe spații verzi, căi publice sau în alte locații care aparțin domeniului public.
În urma unei astfel de acțiuni, desfășurată de polițiștii locali din cadrul Secției ”Rovine”, în seara zilei de 24 august, în jurul orei 21.45, în zona străzii Ion Țuculescu, a fost depistat numitul P.N., din Craiova, ce a condus și staționat auto marca Opel Astra și a depozitat pe domeniul public mai mulți saci de gunoi menajer.
În urma efectuării procedurilor de identificare și a verificărilor efectuate în baza națională de date, s-a constatat că acesta avea vârsta de 17 ani, vârstă ce nu-i permitea să conducă un autovehicul pe drumurile publice.
Urmare acestui aspect și după îndeplinirea actelor procedurale impuse de prevederile legale, a fost sesizată Poliția Municipiului Craiova – Biroul Poliției Rutiere.
Polițiștii locali împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Biroului Craiova, au condus persoana respectivă la sediul de pe strada Câmpia Islaz, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea faptei de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...