Lucrătorii Secţiei 2 Poliție Craiova au organizat, ieri, o acţiune pe linia depistării persoanelor care comit fapte de violenţă, ocazie cu care a fost identificat, prins şi cercetat I. Marian, de 15 ani, din localitatea Pleniţa, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în municipiu, stabilindu-se că acesta este principalul suspect în cazul mai multor infracțiuni de furt.
Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii craioveni au stabilit că în perioada 29.07.2016-10.07.2017, I.M. a sustras diverse bunuri (lănţişoare, cercei şi telefoane mobile) de la 7 persoane distincte din Craiova.
În urma analizării cu procurorul de caz a probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit că faptele întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă inculpatul I. M. pentru săvârşirea a 7 infracţiuni de tâlhărie.
Băiatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Dolj şi urmează ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.