11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un şofer băut a intrat cu maşina într-o căruţă

Dolj: Un şofer băut a intrat cu maşina într-o căruţă

Aseară, în urma unei sesizări prin SNUAU 112, primită din partea lui V. Nicolae, din comuna Robănești, judeţul Dolj,  cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o căruță ce era condusă de soția sa V. Ionela , au fost loviți de un autoturism al cărui conducător auto emana miros de alcool.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorul autoturismului în persoana lui D. Grigore, de 70 de ani, din aceeaşi localitate, care a condus autoturismul proprietate personală, pe str. Drumul Craiovei, din comuna Robănești și a acroșat un atelaj hipo, ce era condus de  V. Ionela, de 30 de ani, din localitate, fără a fi înregistrate victime.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care D.Grigore, a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS