10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE Principalul suspect pentru crima de la Malu Mare, reținut de poliție. Este un angajat al CET Craiova

UPDATE Principalul suspect pentru crima de la Malu Mare, reținut de poliție. Este un angajat al CET Craiova

Principalul suspect pentru crima care a avut loc, joi, la Malu Mare, a fost reținut.  „Principalul suspect în cazul omorului bărbatului de 42 de ani al cărui cadavru a fost descoperit, joi, pe malul râului Jiu, în extravilanul comunei Malu Mare, a fost identificat, ca urmare a activităților specifice ale polițiștilor din cadrul SIC sub, coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Pe numele bărbatului a fost emisă, în această seară, o ordonanță de reținere pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca mâine să fie prezentat magistraților Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Vă reamintim că un bărbat, de 42 de ani, din Craiova, a fost găsit mort în apele Jiului, la Malu Mare, după ce fusese înjughiat și lovit de mai multe ori. Bărbatul ucis de numește Lucian Dinulescu.

UPDATE: Vinovatul pentru moartea lui Lucian Dinulescu este chiar un fost coleg de-al său, de 38 de ani, care lucrează în cadrul CET Craiova, ca și consilier juridic. Cei doi ar fi avut un conflict legat de o sumă de bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS