11.2 C
Craiova
miercuri, 22 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Autoare de furturi din societate comercială, arestată preventiv

Craiova: Autoare de furturi din societate comercială, arestată preventiv

Ca urmare a furtului unui portofel cu acte şi a sumei  de 850 de lei, dintr-o geantă de damă, comis în data de 13.08.2017, de către autori necunoscuţi,  din incinta unui salon de cosmetică situat în Craiova, str. Nanterre, jud. Dolj,  în data de 16 august, în baza unei informații obținute de către lucrătorii Secţiei 1 Poliţie Craiova, s-a organizat și executat o acțiune pe linia infracţiunilor de furturi din societăţi comerciale, ocazie cu care au fost identificat autorul furtului susmenţionat, în persoana unei femei , R. Dora, de 31 ani, din comuna Bucovăţ, Dolj.
În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că susnumita este şi autoarea furtului unui portofel, marca “L.V.”, ce conţinea acte de identitate şi suma de 35 de lei, dintr-o geantă de damă, lăsată nesupravegheată, într-o încăpere neasigurată, situată la demisolul unui restaurantu “ amplasat pe b-dul. Carol I, din Craiova, cauzând un prejudiciu de 2500 de lei, faptă comisă la data de 07.04.2017 şi înregistrată iniţial în evidenţele secţiei cu autori necunoscuţi.

În cauză s-a luat legătura cu procurorul de caz, fiind dispusă prin ordonanţă, atât reunirea celor două dosare penale şi a unui al treilea dosar penal privind prinderea în flagrant a susnumitei, la data de 21.04.2017, în incinta Casei de Cultură “Traian Demetrescu” Craiova, la scurt timp după ce sustrăsese din două genţi de damă, lăsate nesupravegheate în două birouri ale instituţiei, sumele de 250 lei, respectiv 200 lei, cât şi reţinerea pe o perioadă de 24 ore a suspectei, aceasta fiind introdusă în C.R.A.P. Dolj.

Ieri, 17.08.2017, față de R. Dora a fost pusă în mișcare acțiunea penală, ulterior fiind prezentată cu propunere de arestare preventivă Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova, care și-a însușit propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pe numele acesteia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Inculpata a fost introdusă în arstul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Coronavirus: Delta a înlocuit celelalte trei variante ”îngrijorătoare”

Varianta ''îngrijorătoare'' Delta, prezentă în 185 de ţări, a...

ȘTIRI GdS