24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Mesajul prefectului cu prilejul ceremoniei de predare-primire a comenzii Brigăzii Multinaționale Sud-Est

Dolj: Mesajul prefectului cu prilejul ceremoniei de predare-primire a comenzii Brigăzii Multinaționale Sud-Est


Prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a transmis astăzi un mesaj cu prilejul ceremoniei de predare-primire a comenzii  Brigăzii Multinaționale Sud-Est:
„Sunt deosebit de onorat să particip la un eveniment atât de important în existenţa unei structuri de elită a Armatei Române – ceremonia de predare-primire a comenzii Brigăzii Multinaţionale Sud-Est Craiova.
Cu acest prilej, îi mulţumesc domnului general Daniel Petrescu pentru colaborarea ireproşabilă pe care a avut-o cu Instituţia Prefectului Judeţului Dolj în toată această perioadă.
De asemenea, în calitate de prefect al judeţului Dolj, doresc să-i urez un călduros bun venit domnului colonel Dan Cristian şi mult succes în noua funcţie de comandat al Brigăzii Multinaţionale „Sud-Est” Craiova. Îmi exprim convingerea că  ne va reprezenta cu cinste şi profesionalism şi  îl asigur că va avea parte de întreg sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj şi al meu personal, în activităţile pe care le va desfăşura” .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS