Un craiovean de 50 de ani, posesor al permisului de conducere valabil, a condus aseară un moped pe strada Calea Brezei din localitate, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, s-a dezechilibrat și a căzut.
Aurelia T a  fost testat cu aparatul alcotest, care a indicat o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infarcțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului, respectiv vătămare corporală din culpă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.