11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPremiile verii la Radio Sud!

Premiile verii la Radio Sud!

Radio Sud oferă premii pentru ascultătorii fideli, şi anume un sejur de 4 nopti la mare, în perioada 6-9 septembrie, sau un weekend la munte! Aceasta este o campanie pe care postul Radio Sud a demarat-o în urmă cu câteva săptămâni în urmă şi care îşi propune să-şi răsplătească ascultătorii care zi de zi rămân contectaţi pe frecvenţa 97.4.
Înscrierile se fac, până pe 15 august, printr-un comment la postarea de concurs de pe pagina de facebook Radio Sud Craiova, iar extragerea celor 2 ascultători norocoşi se va face în direct pe frecvenţa SUD şi pe facebook, vineri, 18 august. Aşadar, cei care vor să câştige ar trebui să se grăbească pentru că mai au doar câteva zile la dispoziţie pentru a se înscrie în concurs.

Toate detaliile campaniei Premiile verii la Radio Sud le găsiţi pe pagina de facebook a postului dar şi pe www.radiosud.ro.

În plus, din toamnă, vă aşteptăm cu alte surprize şi o grilă nouă prin care ascultătorii Radio Sud să rămână mereu conectaţi la fluxul de informaţii şi la ce îi afectează în mod direct.
Radio Sud- postul tău de ştiri şi muzică!
Facebook Radio Sud; www.radiosud.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS