17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tânăr reţinut pentru dare de mită

Craiova: Tânăr reţinut pentru dare de mită

Polițiștii au introdus aseară, în arestul inspectoratului, un tânăr de 20 de ani, pe numele căruia a fost emisă ordonanță de reținere pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

O echipa de agenţi de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție au oprit, ieri după amiază, în trafic, pe b-dul Nicolae Romanescu din Craiova, un autoturism condus de U. Alexandru, de 20 de ani, cetăţean român cu domiciliul în Germania, care a declarat că nu are asupra sa actele de identitate.
În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că tânărul nu figurează ca posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile române, astfel că acesta a fost condus la sediul secţiei pentru efectuarea de acte premergătoare începerii urmăririi penale.
Pe timpul deplasării către unitatea de poliţie, dar şi în sediul secţiei, tânărul de 20 de ani a încercat să ofere, în mod explicit, celor trei poliţişti sume de bani pentru ca aceştia să nu întocmească documente legale, astfel că polițiștii au informat de îndată conducerea secţiei de poliţie, dar și comanda inspectoratului. Astfel, au fost sesizaţi ofițerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, iar sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, la sediul Secţiei 2 Poliție, tânărul a fost prins în flagrant în timp ce oferea poliţiştilor suma de 50 de euro.
Tânărul de 20 de ani a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
În aceeași zi, procurorul de caz a dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore,  urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii l-au încarcerat pe U. Alexandru în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS