Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație al Poliției Locale a Municipiului Craiova, au organizat, în perioada 1 – 4 august, mai multe acțiuni specifice și punctuale de prevenție, cu scopul creșterii gradului de siguranță rutieră, în vederea conștientizării pietonilor asupra riscurilor la care se expun în cazul traversării neregulamentare, prin alte locuri decât cele permise.
În acest sens, au afost avute în vedere zonele aglomerate din municipiului Craiova, unde au avut loc mai multe incidente rutiere produse din cauza neatenției pietonilor și a traversării neregulamentare, respectiv în zona spitalelor, instituțiilor publice, marketurilor, piețelor, parcurilor, etc.
Cu această ocazie, pietonii depistați au fost avertizați asupra riscurilor și le-au fost aduse la cunoștință prevederile și sancțiunile stipulate de legile speciale în vigoare.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.