Efective ale Biroului Rutier Craiova au organizat, ieri, o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de indisciplina manifestată de pietoni în traversarea străzii.
Polițiștii au acționat în principalele intersecții din municipiul Craiova, dar și pe principalele artere rutiere din municipiul nostru, cu precădere în zonele în care au fost înregistrate evenimente rutiere produse pe fondul traversării neregulamentare.
În cadrul activităților desfășurate au fost constatate și aplicate 61 sancțiuni contravenționale de peste 13000 lei, dintre acestea 28 amenzi fiind aplicate unor pietoni pentru traversări neregulamentare.
Polițiștii au depistat-o pe Alexandra P., 24 de ani, din Craiova în timp ce traversa bld. N.Titulescu, din Craiova, prin alte locuri decât cele stabilite și semnalizate cu indicator rutier sau marcaj pietonal. Tânăra a fost sancționată contravențional cu amendă.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.