Dolj: Doi tineri au murit într-un accident rutier produs la Breasta

Foto: Facebook INFO TRAFIC jud. DOLJ / user Ionut Tanasie
Autori


Doi tineri şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi, duminică dimineaţa, într-un accident rutier produs pe DJ 606, în apropierea comunei doljene Breasta. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în jurul orei 6:30, Winetoo C., de 27 de ani, din comuna Breasta, județul Dolj, fără a poseda permis de conducere auto pentru nicio categorie, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în Germania, din direcția municipiului Craiova, către comuna Breasta, în apropiere de podul peste rîul Jiu, pe fondul vitezei excesive și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă către stânga, unde a lovit mai mulți copaci.

În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerului dreapta față, Cătălin D., de 23 de ani, din comuna Coțofenii din Dos, județul Dolj și rănirea gravă a lui Ionuţ N., de 19 ani, din comuna Coțofenii din Dos, județul Dolj și rănirea ușoară a lui Laurenţiu C., de 26 de ani, din comuna Breasta.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au demarat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.


În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 21 aprilie 2019

Top