22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj12 spectacole-invitat la Teatrul Național din Craiova

12 spectacole-invitat la Teatrul Național din Craiova

Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova dă startul, odată cu începutul stagiunii 2017-2018, unei serii de evenimente ce vor colora și mai divers experiențele spectatorilor, reunite generic sub titlul 11plus1 independent/contemporan. Teatrul Național din Craiova deschide astfel poarta spre zona de dans contemporan și aduce în lunile ce urmează artiști independenți, exprimări neconvenționale și diversitate.

Între protagoniștii evenimentelor 11plus1 independent/contemporan vom vedea așadar coregrafi, dansatori profesioniști, actori și regizori cu suflu nou, în experimente ce ne așteptăm să ne reseteze simțurile.

Primele 2 evenimente vor avea loc în luna octombrie, și până în mai 2018, pe scena sălii Ion D. Sîrbu, vom vedea 6 spectacole de teatru independent și 6 spectacole de dans contemporan.

Pintre condițiile de participare se numnără faptul că spectacolele nu trebuie să aibă în distribuție actori ai Teatrului Național “Marin Sorescu”, spectacolele de teatru trebuie să aparțină unor companii independente, iar spectacolele de dans pot fi atât producții independente cât și ale unor instituții publice.

Programul este deschis aplicațiilor și așteptăm propuneri până la data de 15 august 2017 de la artiști și companii din țară, la adresa [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS