17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj100 de voluntari internaționali în Bănie

100 de voluntari internaționali în Bănie

Multiculturalitatea a răsunat în Bănie în acest weekend datorită evenimentului marca AIESEC Craiova, Global Village care a strâns în același loc aproximativ 100 de voluntari internaționali, tinerii ce au ales să se implice activ în schimbarea lumii.

Scopul evenimentului a fost de a aduce mai aproape de craioveni culturi din întreaga lume, oferindu-le ocazia de a afla mai multe detalii despre tradițiile, obiceiurile voluntarilor ajunși în Craiova datorită proiectelor AIESEC. Participanții au putut gusta din preparatele culinare specifice țării fiecărui voluntar precum: China, Tailanda, Spania, Egipt, Portugalia, Grecia, Scoția, Tunisia, Turcia; de asemenea, s-a dansat pe cântece tradiționale fiecărei culturi.

Global Village este un eveniment cu o istorie importantă pentru organizația de studenți, acesta aducând laolaltă mai multe culturi unde oamenii pot socializa într-un mediu deschis și prietenos. De asemenea, craiovenii au putut afla mai multe detalii și despre programele de internship internațional pe care AIESEC le pune la dipoziția tinerilor studenți, astfel încât aceștia să își dezvolte abilitățile de comunicare și de leadership.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS