16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn hoţ de acumulatori auto, reținut de polițiștii craioveni

Un hoţ de acumulatori auto, reținut de polițiștii craioveni

Polițiști din cadrul Secției 3 Craiova l-au depistat ieri noapte pe R. Adi, de 24 de ani, din comuna Coșoveni, județul Dolj, care avea asupra sa 2 acumulatori auto. În ceea ce privește proveniența bunurilor, tânărul a declarat că în aceeași noapte, le cumpărase de la o persoană pe care nu o cunoaște. Existând suspiciuni cu privire la cele declarate de tânăr, cercetările au fost continuate de lucrătorii Secției 3 Poliție  astfel că, în aceeași dimineață  în parcarea bl.21-22 de pe bulevardul Decebal, au fost identificate 2 autoturisme, care prezentau urme de forțare la nivelul capotelor motor și nu mai aveau acumulatorii în lăcașul special destinat.
În urma verificărilor efectuate au fost identificați proprietarii celor 2 autoturisme în persoana numiților S .Ilie , 36 de ani, respectiv I. Ștefan, 61 de ani, ambii din mun. Craiova, polițiștii craioveni stabilind totodată că cei doi acumulatori găsiți asupra lui R. ADI fuseseră sustrași în noaptea de 19/20.07.2017 din autoturismele ce le aparțin persoanelor anterior amintite.
Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 1000 de lei, a fost recuperat în întregime de oamenii legii , care l-au restituit persoanelor vătămate. Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  furt calificat, și, având în vedere probatoriul administrat în cauză, a fost dispusă continuarea urmăririi penale față de suspectul R. ADI, totodată fiind propusă punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt califcat, propunerea polițiștilor fiind însușită de procurorul de caz.
Tânărul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. Inculpatul a fost introdus în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS