15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Oboseala la volan face victime

Dolj: Oboseala la volan face victime

Poliția oraș Filiași a fost sesizată aseară prin SNUAU 112 de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe DE 70, în afara localităţii Tatomirești, la km. 255, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală uşoară a trei persoane.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit faptul că G. Daniela, de 40 de ani, din Craiova, posesoare a permisului de conducere valabil din anul 2004, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Filiași către Craiova, a adormit la volan, iar într-o curbă către dreapta a acroșat parapetul metalic de protecție, apoi a părăsit carosabilul în partea dreapta, lovind frontal un copac.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, precum și a celor două fiice ale acesteia, pasagere în autoturism, de 9, respectiv 12 ani, care au fost transportate la Spitalul Clinic Județean nr. 1 Craiova, pentru efectuarea de examene medicale amănunţite. În urma testării cu alcooltestul a conducătoarei auto , rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS