Dolj: Oboseala la volan face victimePoliția oraș Filiași a fost sesizată aseară prin SNUAU 112 de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe DE 70, în afara localităţii Tatomirești, la km. 255, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală uşoară a trei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit faptul că G. Daniela, de 40 de ani, din Craiova, posesoare a permisului de conducere valabil din anul 2004, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Filiași către Craiova, a adormit la volan, iar într-o curbă către dreapta a acroșat parapetul metalic de protecție, apoi a părăsit carosabilul în partea dreapta, lovind frontal un copac.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, precum și a celor două fiice ale acesteia, pasagere în autoturism, de 9, respectiv 12 ani, care au fost transportate la Spitalul Clinic Județean nr. 1 Craiova, pentru efectuarea de examene medicale amănunţite. În urma testării cu alcooltestul a conducătoarei auto , rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit pe numele femeii un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 22 aprilie 2019

Top