Acasă Local Dolj Dolj: Razii pe şoselele din judeţ

Dolj: Razii pe şoselele din judeţ

-

Efectivele Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene,  împreună cu polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai tuturor formaţiunilor de poliţie rutieră, au acţionat, în perioada 14 – 16 iulie, pe raza judeţului Dolj, scopul acțiunii fiind combaterea încălcării regimului legal de viteză, ocazie cu care au obținut următoarele rezultate:
– aparate de măsurarea vitezei de deplasare utilizate = 9;
– total sancţiuni aplicate conform OUG 195/2002= 372  , din care: abateri viteză – 237, alte abateri – 135; permise de conducere reţinute – 25, din care: 14 pentru viteză cu peste 50 km/h mai mare decât limita legală; certificate de înmatriculare retrase – 7; infracţiuni constatate – 12.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de polițiștii doljeni a fost de peste 107.000 lei.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.