Acasă Local Dolj Dolj: Razii pe şoselele din judeţ

Dolj: Razii pe şoselele din judeţ

-

Efectivele Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene,  împreună cu polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai tuturor formaţiunilor de poliţie rutieră, au acţionat, în perioada 14 – 16 iulie, pe raza judeţului Dolj, scopul acțiunii fiind combaterea încălcării regimului legal de viteză, ocazie cu care au obținut următoarele rezultate:
– aparate de măsurarea vitezei de deplasare utilizate = 9;
– total sancţiuni aplicate conform OUG 195/2002= 372  , din care: abateri viteză – 237, alte abateri – 135; permise de conducere reţinute – 25, din care: 14 pentru viteză cu peste 50 km/h mai mare decât limita legală; certificate de înmatriculare retrase – 7; infracţiuni constatate – 12.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de polițiștii doljeni a fost de peste 107.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...