15.5 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Gala caritabilă "Timpul faptelor bune" are loc duminică la Filiaşi

Dolj: Gala caritabilă „Timpul faptelor bune” are loc duminică la Filiaşi

Filiaşiul va găzdui, duminică, 18 iunie, de la ora 18.30, gala caritabilă „Timpul faptelor bune”, eveniment organizat de Asociaţia „Fraţii Racoţeanu”, în colaborare cu Primăria Filiaşi, Școala Gimnazială Filiași şi Rotary Club Craiova. Evenimentul va avea loc la Restaurantul Flora ”Filiași”.

„Mesajul acestei gale este unul simplu şi generos. „Educaţia este condiţia primordială a devenirii umane. Ea ne conduce in viaţă cu eleganţă, cu altruism, cu iubire faţă de OAMENI. Orice tânăr are dreptul să-şi atingă potenţialul şi idealurile. Asociaţia „Fraţii Racoţeanu doreşte, cu ajutorul dumneavoastră, să se constituie drept pilonul de sprijin al măreţului edificiu numit OM. În acest scop, ne propunem să promovăm şi să recompensăm dorinţa de carte, studiul, munca asiduă şi performanţa.”
Dorim să le oferim recunoasterea si pretuirea noastra tuturor elevilor filișeni cu rezultate remarcabile in anul școlar care tocmai se incheie. Asociația „Fratii Racoteanu” i-a recompensat pe elevii performanti cu premii totale in valoare de aproximativ 60000 de lei, suma pentru care le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si ne-au sprijinit, firme, donatori particulari, membri, colaboratori. Asociatia noastra a sprijinit, de asemenea, cazuri sociale si medicale grave, pentru ca alinarea suferintei si ajutorul neconditionat sunt atributele voluntarilor nostri”, susţin organizatorii.

Şi-au anunţat prezenţa a numeroşi factorii decizionali ai oraşului şi ai judeţului, oameni de afaceri, cadre didactice, numeroşi oaspeţi.

Elevii şi profesorii Şcolii Gimnaziale Filiaşi îşi iau foarte in serios rolul de amfitrioni si vor pune în scena un program foarte divers. Expoziţia de artă vizuală îi va delecta pe participanţi, toate exponatele fiind, apoi, scoase la licitaţie. Fondurile colectate cu această ocazie vor fi acordate sub formă de premii elevilor merituoşi din unitatile de învăţământ de pe raza oraşului, continuam astfel un proces inceput in urma cu mai bine de 5 ani, ani fructuosi, in slujba tineretii, a performantei, de ce nu, a viitorului.
Primele trei  editii ale acestui eveniment s-au dovedit a fi de un real succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS