Acasă Local Dolj Zeci de craioveni şi-au făcut cărţi de identitate noi în week-end

Zeci de craioveni şi-au făcut cărţi de identitate noi în week-end

-

Birourile de Evidenţă ale Persoanelor Craiova  au fost deschise în acest week-end,  pentru a le da posibilitatea craiovenilor cărora le-au expirat actele de identitate să îşi procure alte cărţi de identitate, astfel încât să poată sa voteze astăzi.
Potrivit directoarei  Direcţiei de Evidenţă a persoanelor Craiova, Camelia  Nicola, ieri s-au prezentat 75 de craioveni la ghişeele instituţiei, iar astăzi pâna la ora 10.00, venisera zece persoane.
Cărtile de identitate se eliberează în regim de urgenţă şi se eliberează în aceeaşi zi în care se depune solicitarea. Ghişeele sunt deschise duminică până la ora 21.00.
Pe parcursul saptamanii 6-9 iunie, au mers să-şi preschimbe cărţile de identitate 715 persoane, ceva mai mult decât de obicei, spune conducerea direcţiei, ca urmare a faptului ca astăzi sunt organizate alegeri locale în Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.