17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reținut pentru 24 de ore, după ce a comis două furturi

Craiovean reținut pentru 24 de ore, după ce a comis două furturi

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au efectuat, joi, o percheziție în muninicipiul Craiova, la locuința unui bărbat de 46 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni.
Astfel, polițiștii l-au condus pentru audieri pe M. Preda, de 46 de ani, din Craiova, iar din primele cercetări ale oamenilor legii a rezultat că acesta, în data de 4 iunie, i-a sustras Oanei B., de 27 de ani, din comuna Podari, Dolj, un rucsac cu documente și 300 de lei, din autoturismul pe care îl avea parcat pe bulevardul Gheorghe Chițu din Craiova.
De asemenea, polițiștii au stabilit și faptul că, în noaptea de 05 spre 06 iunie, a sustras un lănţişor din aur de la Octavian G., de 64 de ani, din Craiova, cauzându-i un prejudiciu de 1.300 lei. Lănțișorul a fost recuperat şi restituit.
Faţă de suspectul de 46 de ani a fost continuată urmărirea penală pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat, iar în baza probatoriului administrat a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore. Polițiștii l-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat cu propunere de arest preventiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS