Acasă Local Dolj Craiova: Focuri de armă pentru prinderea a trei persoane aflate într-o mașină...

Craiova: Focuri de armă pentru prinderea a trei persoane aflate într-o mașină care a lovit un biciclist

-

Un bărbat din Craiova, de 39 de ani, a fost urmărit de  poliție în trafic, după ce a fugit de la locul în care a lovit cu mașina un biciclist, pe bulevardul Știrbei Vodă. Polițiștii au început urmărirea în trafic a bărbatului, însă în Mofleni mașina s-a oprit, iar din aceasta au început să fugă trei persoane, printre care și șoferul. Polițiștii au tras focuri de arme în plan vertical și au reușit să prindă două persoane, în afară de șofer. Însă, numele acestuia din urmă a fost identificat, iar polițiștii spun că este doar  chestiune de timp până îl vor prinde. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 39 de ani a condus un Mercedes și a lovit un pieton. Acesta se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.