5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Minor prins conducând beat și fără permis

Craiova: Minor prins conducând beat și fără permis

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova  l-a depistat, în noaptea de 02 spre 03 iunie, la ora 03:50,  pe A. L., de 17 ani, din Craiova, jud. Dolj,  care a condus un autoturism,  pe strada Nicolae Iorga, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus  la Spitalul Clinic Județean Urgenţă Craiova,  unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat minorului A. L., de către M.S. Eduard Ştefan, de 20 de ani, din Craiova.

Polițiștii craioveni au întocmit pe numele celor două persoane dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conducere sub influența alcoolului, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS