20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Amenzi de peste 31.000 de lei în doar trei zile

Craiova: Amenzi de peste 31.000 de lei în doar trei zile

-

Efectivele Biroului Rutier Craiova au organizat, în perioada 2 – 4 iunie, pe raza municipiului nostru,  o acțiune pentru prevenirea şi combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către conducătorii auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, la care, zilnic, au participat în medie 12 polițiști rutieri. Cu ocazia desfășurării acțiunii, aceștia au aplicat în total 84 de sancțiuni, din care trei au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, iar 81 pentru alte abateri. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate de polițiștii craioveni este de  15 610 lei. De asemenea, pe 4 iunie, efectivele Biroului Rutier au organizat și executat pe raza municipiului Craiova o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză. Au fost controlate 92 de autovehicule, au fost legitimate 98 persoane, fiind aplicate în total 75 sancțiuni din care 44 pentru depășirea limitelor legale de viteză, 31 de sancțiuni fiind aplicate pentru alte abateri.Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de polițiștii rutieri se ridică la valoarea de 15.850 lei.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.