17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Poliţiştii au urmărit pe mai multe străzi un şofer fără permis

Craiova: Poliţiştii au urmărit pe mai multe străzi un şofer fără permis

Poliţiştii rutieri craioveni au urmărit, astăzi,  pe mai multe străzi din Bănie, un şofer care nu poseda permis de conducere şi nu a oprit la semnalele oamenilor legii.
Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, ]n jurul orei 12.45, poliţişti au facut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe b-dul Oltenia din Craiova, al carui conducator auto nu s-a conformat și a continuat deplasarea.
Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea celui în cauză, pe mai multe străzi din municipiu, iar în cartierul craiovean Brazda lui Novac, oamenii legii au reusit blocarea acestuia in trafic.
Astfel, la volan a fost identifciat D.ANDY RAMON, 49 de ani, din municipiul  Drobeta Turnu Severin, Mehedinți, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS