Acasă Local Dolj Hoţ din Vâlcea, prins la Craiova

Hoţ din Vâlcea, prins la Craiova

-

În noaptea de 9 spre 10 mai, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în magazinul unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, județul Dolj, şi au sustras aproximativ 100 cartuşe de ţigări şi o importantă sumă de bani, cauzând un prejuduciu total de 22.781,50 lei. La doar câteva zile, în dimineaţa de 15 mai, în jurul orei 07.45, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Craiova a legitimat o persoană care avea un comportament suspect, stabilind că aceasta se numește Virgil V., din comuna Diculești, județul Vîlcea. Având în vedere faptul că persoana respectivă se sustrăgea cercetărilor într-un dosar penal înregistrat în evidențele Secției 5 Poliție Craiova, aceasta a fost preluată pentru cercetări. Astfel, în urma analizării probatoriului s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de V. VIRGIL pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Bărbatul a fost introdus pe baza de ordonanță de reținere în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj, dosarul urmând a fi prezentat cu propunere corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

Primarul din Drăgăneşti-Olt, judecat la Craiova

Curtea de Apel Craiova a început, săptămâna trecută, judecarea apelului formulat de primarul oraşului Drăgăneşti-Olt, acuzat de abuz în serviciu. Anchetatorii au susţinut că edilul și-a reparat mașina din banii primăriei, prejudiciul fiind de aproape 13.000 de lei.

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...