14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: A condus fără permis şi a intrat cu maşina într-un gard

Dolj: A condus fără permis şi a intrat cu maşina într-un gard

Lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Sadova au fost sesizați, joi, în jurul orei 07:30, cu privire la faptul că, în comuna Sadova, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
La fața locului s-au deplasat lucrători ai Postului de Poliție Sadova și lucrători din cadrul F.P.R. Bechet care l-au identificat pe Cornel I., de 39 de ani, din comună care, a declarat că autoturismul implicat în eveniment a fost condus de Toader M., acesta din urmă părăsind locul accidentului.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat Toader M., de 39 de ani, din comuna Nereju, județul Vrancea, fără forme legale în Sadova, județul Dolj.
Astfel, din verificări s-a stabilit că în timp ce acesta conducea un autoturism a pierdut controlul direcției și a lovit gardul împrejmuitor al unei locuințe, rezultând avarierea autoturismului și distrugerea a două porți metalice. Fiind efectuate verificări în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul de 39 de ani nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS