14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 21 de dosare penale întocmite şoferilor în minivacanţa de 1 Mai

Dolj: 21 de dosare penale întocmite şoferilor în minivacanţa de 1 Mai

Peste 1000 de polițiști din cadrul I.P.J Dolj au fost permanent la datorie în minivacanța de 1 Mai. Poliţiştii de la ordine publică, investigații criminale şi investigarea fraudelor nu au înregistrat evenimente deosebite, însă poliţiştii rutieri au avut mult de lucru în trafic cu şoferii indisciplinaţi.
Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, efectivele de poliţie rutieră din cadrul Biroului Drumuri Naţionale, Biroul Rutier Craiova şi formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti din Dolj, ca urmare a abaterilor constatate, au întocmit 21 dosare de cercetare penală, dintre care 13 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 4 pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat și alte 4 pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.
De asemenea, au fost aplicate 308 sancțiuni contravenționale a căror valoare totală atinge 91.000 lei, au fost reținute 17 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, iar 9 certificate de înmatriculare au fost retrase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS